Italia: româncă singură și fără prieteni, găsită moartă în casă, la două săptămâni de la deces

Sfârșit dramatic pentru o femeie de 52 de ani, văduvă, departe de cei dragi și prieteni, scrie presa italiană. Cristina Grigoriu, de origine română, rezidentă la Cordenons,  o comună din provincia Pordenone, regiunea Friuli-Veneția Giulia, a fost găsită fără viață în bucătăria casei sale din via Pasch, în Cordenons. Din primele investigații, moartea, care a survenit din cauze naturale, datează de acum aproximativ cincisprezece zile. Nimeni nu și-a făcut probleme de absența femeii, cu excepția mamei din România, care a rugat o persoană să îi caute fiica.

Duminică, 19 ianuarie, un prieten al femeii a mers la sediul poliției: a vrut să raporteze dispariția femeii de 52 de ani, la cererea mamei sale, care locuiește în România, îngrijorată că de zile întregi nu a putut să ia legătura cu fiica ei și s-a temut că ceva grav i s-ar fi putut întâmpla. De fapt, nu s-a întâmplat niciodată să treacă atâtea zile fără a contacta membrii familiei din țara sa natală. Agenții, după ce au ascultat cererea, s-au dus imediat la Cordenons, unde femeia locuia singură, după ce a devenit văduvă în urmă cu câțiva ani.

Ajunsi la casa Grigoriu, agentii au trebuit sa ceara interventia pompierilor care, sositi prin via Pasch, au intrat printr-o fereastra si, odata intrați, au gasit cadavrul femeii, fără viață, întinsă pe podeaua din bucătărie. Multe medicamente au fost găsite în locuință: femeia era grav bolnavă și urma o cură pentru combaterea unei tumori.

Din primele investigații, rezultă că moartea s-ar fi produs în primele zile ale anului. O moarte solitară, femeia a murit fără să aibă pe cineva lângă ea. Nu avea prieteni care să se fi alarmat de lunga lui dispariție. Vecinii au spus că nu o cunosc bine și că, deși nu o văzuseră de mai multe zile, nu s-au îngrijorat de absența ei pentru că erau convinși că a plecat în România pentru a petrece ceva timp cu familia și copiii.

Procurorul a dispus efectuarea autopsiei femeii de cincizeci și doi de ani pentru a risipi orice îndoială cu privire la cauza care pare oricum naturală. Nimic nu sugerează că ar putea fi implicate terțe părți.

Dar, mai scrie presa italiană, cel mai trist lucru este că nimeni nu și-a făcut griji pentru absența ei. Doar apelul telefonic al mamei din România a făcut posibilă aflarea a ceea ce s-a întâmplat în acea casă de pe Via Pasch.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri