Italia: Tânără româncă gravidă bătută și strânsă de gât de concubinul ei

Carabinierii de la Unitatea San Giovanni din Roma au arestat marți, 3 martie 2020, un bărbat originar din Afghanistan, în vârstă de 29 de ani, care este acuzat de violență domestică și vătămare corporală. Victima sa: o tânără româncă de 28 de ani, gravidă, care este concubina agresorului.

Intervenția carabinierilor a fost solicitată în cursul după-amiezii de marți la un apartament situat în cartierul Appio din Roma, a relatat ziarul Il Messaggero. Odată ajunși acolo, militarii au constatat că între bărbatul afgan și concubina sa româncă a avut loc o ceartă banală cu puțin timp înainte, dar care s-a încheiat în mod violent.

Mai exact, bărbatul de 29 de ani a luat-o pe concubina sa de păr și a trântit-o pe canapea, apoi a început să o lovească fără milă cu pumnii și palmele, fără să țină cont de faptul că este gravidă. După aceea, bărbatul a amenințat-o cu moartea și a încercat să o stranguleze, mai scrie sursa citată.

Carabinierii l-au pus imediat sub arest pe bărbatul afgan, în timp ce conaționalei noastre i-au acordat primul-ajutor, apoi au cerut intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la spitalul San Giovanni Addolorata. Femeia a decis însă să refuze îngrijirile medicale și s-a îndepărtat în mod spontan din spital.

În apartamentul celor doi concubini, unde a avut loc agresiunea, se pare că era prezent și fratele victimei, un bărbat român în vârstă de 25 de ani, care a confirmat faptele în fața carabinierilor. Cetățeanul afgan, care are și alte antecedente penale la dosar, se află acum închis în penitenciarul Regina Coeli.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri