Italia: Ucigașii româncei Mihaela Stoicescu ajung în fața judecătorilor

Ucigaşii Mihaelei Stoicescu vor apărea în faţa judecătorilor italieni la începutul lunii octombrie a acestui an, după mai multe audieri preliminare.

Maurizio Buoniconti şi Enrico Pace sunt acuzaţi că ar fi ucis-o pe româncă şi au furat şi maşina nepoatei acesteia. Iniţial, cei doi au fost prinşi şi duşi în arest încă de la mijlocul lunii iunie, dar Enrico Pace a reuşit să fugă şi a fost dat în urmărire generală, fiind prins în cele din urmă. Presa italiană scrie că cei doi nu ar fi operat singuri şi că anchetatorii au identificat între timp şi un alt suspect a cărui identitate nu a fostfăcută publică.

Crima pentru care sunt acuzaţi a avut loc în luna martie, relata la vremea respectiva publicaţia italiană L` Eco Vicentino. Atunci, Mihaela Stoicescu, o româncă în vârstă de 51 ani, a fost jefuită şi ucisă de cei doi. Mihaela conducea un Mercedes E Class Coupe şi oprise maşina pentru a-şi aştepta nepoata, care voia să ridice nişte bani de la un bancomat. În acest timp, ea a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a împins-o afară din maşină.

Românca a reuşit să se agaţe cu ultimele forţe de uşa maşinii, dar hoţul a pornit maşina în trombă. Femeia a rămas agăţată de uşa vehiculului, lovindu-se violent cu capul de portieră şi de asflat. Tâlharii au izbit maşina de un stâlp şi au abandonat-o, iar românca a fost dusă la un spital în Vicenza, însă nu a putut fi salvată de către medici.

Cardul care te scapă de creditori și comisioane. Poate fi folosit oriunde în lume, e gratuit și primești 50 de lei cadou!

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri