Italia: Un italian a pus mâna pe pistol și a vrut să alunge din casă o româncă de 43 de ani și pe copiii acesteia

Un eveniment extrem de neplăcut  a avut loc în data de 15 septembrie 2017, în localitatea Ronciglione din provincia Viterbo, acolo unde un italian de 49 de ani și-a amenințat cu pistolul concubina, o româncă de 43 de ani, chiar în fața copiilor săi, apoi a tras un foc de armă în podea.

Totul a început cu o ceartă între cei doi parteneri de viață, ceartă care apoi a degenerat în amenințări cu pistolul după ce bărbatul italian, care lucrase ca paznic privat în trecut, într-un acces de furie s-a dus în camera sa, a luat pistolul și a început să o amenințe pe româncă noastră în fața fiilor săi, cu scopul de a-i scoate pe toți afară din casă a relatat publicația La Repubblica.

Mai mult, pentru a-și impune punctul de vedere și a îi alunga pe femeie și copii din casă, bărbatul a tras chiar și un foc de armă în podeaua locuinței.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui gest teribil și românca a solicitat ajutorul autorităților. La sosirea carabinierilor, aceștia au reconstituit alături de femeia româncă de 43 de ani cele întâmplate în casă iar bărbatul italian a fost arestat preventiv, în timp ce pistolul său, pe care îl deținea în mod legal, a fost pus sub sechestru.

În dimineața următoare, un judecător de la Tribunalul din Viterbo a emis un ordin de restricție pe numele bărbatului italian de 49 de ani, acestuia fiindu-i interzis să se mai apropie de conaționala noastră, a mai relatat publicația mai sus citată.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri