Italia: Un român de 45 de ani a murit sub ochii fiului sau, într-un cabinet stomatologic

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani din Vernato, provincia Biella, în Piemonte, a fost răpus de un infarct în timp ce își aștepta rândul la medic, pe holul unui cabinet stomatologic.

Împreună cu bărbatul, la dentist venise și băiatul său care a asistat neputincios la decesul fulgerător al tatălui, a relatat publicația italiană Eco di Biella, marți 12 martie 2019. Cabinetul stomatologic pe holul căruia conționalul nostru și-a pierdut viața se află pe Corso De Gasperi, din Biella, localitate din nordul Italiei.

Nimeni nu l-a putut ajuta pe bărbatul român, orice intervenție a fost inutilă, a decedat sub ochii copilului său. Se știa deja de mai multă vreme bolnav cu inima, dar nimeni nu se aștepta ca aceasta să cedeze de la un moment la altul.

Odată ajuns la fața locului, personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul victimei. Din nefericire, au fost înregistrate dificultăți în ce privește ridicarea trupului neînsuflețit de la cabinetul stomatologic.

 Membrii familiei au declarat că nu își pot permite să plătească serviciile agenției funerare care a sosit în Via De Gasperi, iar reprezentanții firmei respective au refuzat să efectueze serviciul, de teamă că nu vor fi plătiți. A fost sesizată poliția locală care a intervenit pentru a rezolva problema. Cauzele decesului sunt clare, au declarat medicii de pe ambulanță, nu este necesară autopsia, iar familia va primi în curând autorizația de înmormântare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri