Iulian, băieţelul de 8 ani dispărut fără urmă la Pecineaga, căutat de zeci de poliţişti, cu câini de urmă

Zeci de poliţişti continuă să-l caute, astăzi, duminică, 3 noiembrie, pe Iulian Alexandru Bitica, băieţelul de opt ani dispărut sâmbătă din Pecineaga, judeţul Constanţa, anunta Agerpres.

Minorul a ieşit din casă sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, iar ultima dată a fost văzut în capul străzii, când se juca cu un căţe

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, a fost anunţată dispariţia lui, astfel că zeci de poliţişti au plecat în căutarea lui, anunță Antena3. Aproximativ o sută de persoane caută minorul. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale.

De asemenea, sunt folosiţi şi câini de urmă de la Serviciul Criminalistic. Un elicopter al IGAv este folosit pentru survolarea zonei şi se caută pe raza localității Pecineaga, dar şi în împrejurimi.

Conform oamenilor legii, Iulian Alexandru Bitica are opt ani, 1,30 metri înălţime, este slab, are faţa ovală şi ochii căprui.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri