Liviu Dragnea declanșează rezistența la DNA: Nu va vota pentru cererea de urmărire penală a Rovanei Plumb

Într-o reacție fără precedent, președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va vota împotriva cererii DNA de începere a urmăririi penale pe numele Rovanei Plumb.

”Eu le-am spus de mai multe ori colegilor să voteze după cum le dictează conștiința și să reziste tuturor presiunilor. Va veni dosarul la Parlament și colegii mei îl vor studia.

Eu voi vota împotriva cererii dNA. Din punctul meu de vedere acest dosar este o ficțiune, un atac violent la Guvern. Sunt doi miniștri foarte importanți. Peste o săptămâna mai iau doi, peste altă săptămână încă doi și uite așa DNA face Guvernul. Eu voi vota împotrivă, să țipe toți, să țipe și ambasadele, eu am acest drept constituțional și îl voi exercita”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că se așteaptă să fie chemat la DNA în ”Dosarul Belina” sau în alt dosar. Liderul PSD nu a dorit să dea un mesaj și să explice dacă Sevil Shhaideh și Rovana Plumb trebuie să își dea demisia, însă a precizat că în ședința de luni a PSD vor vorbi toți.
”Nu am fost chemat. Cred că da, cred că voi fi chemat în ăsta, în alt dosar”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD nu a dorit să transmită niciun mesaj, înainte de ședința BNP a PSD.

”Nu vreau să discut în această emisiune. Mâine avem o ședință, doamna Sevil Shhaideh va fi prima care va vorbi, va vorbi și premierul, voi vorbi și eu”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a comentat și o informație conform căreia Mihai Tudose a vorbit deja cu președintele Iohannis despre soarta celor doi miniștri, însă susține că lui nu i-a spus nimic.

”Nu știu, mie nu mi-a spus. Dacă a vorbit cu președintele și nu mi-a spus, nu știu…”, a completat liderul PSD.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri