Locuri de muncă Olanda pentru necalificați în luna septembrie 2021

În luna septembrie 2021  compania WorkToday oferă următoarele locuri de muncă în Olanda, pentru români. Contactează recuiterul la numarul tel/WhatsApp: +48 503 980 926 . Conversația cu recruiterii se desfășoară în limba engleza. Puteți suna/scrie in fiecare zi între orele 09.30-17.30. Toate joburile oferite respectă legislația olandeză în ceea ce privește contractele și salarizarea! Vezi mai jos ce locuri de muncă se oferă.

Lucrător în depozit cărți salariu de 10.80 euro/oră:   Work in the warehouse: collecting and stacking books on appropriate trolleys, transporting trolleys, scanning products, packing, preparing for transport. Work in a 2-shift system, from Monday to Friday. Se primesc si cupluri

Lucrător depozit poștă salariu de 10.40 euro/oră : Sorting packages at the post office. Mainly at the tape. Laying in baskets, putting in place. Also loading and unloading shipments using an EPT trolley, preparing packages for further transport. Se primesc și cupluri.

Contactează recuiterul la numarul tel/WhatsApp: +48 503 980 926 . Conversația cu recruiterii se desfășoară în limba engleza. Puteți suna/scrie in fiecare zi între orele 09.30-17.30. Toate joburile oferite respectă legislația olandeză în ceea ce privește contractele și salarizarea!:

Pașii de urmat pentru angajarea în Olanda

  1. Verifici ofertele existente în momentul în care vrei să pleci la muncă în Olanda. Nu uita că trebuie să cunoști limba engleză măcar la nivel de începător. Nu trebuie să știi limba olandeză..
  1. Este bine de știut că în fiecare săptămână apar locuri de muncă noi, prin urmare cel mai indicat este să cereți recruiterilor ofertele existente în momentul în care sunteți interesați să vă angajați în Olanda.

Nu este necesară experiența în muncă deoarece locurile de muncă oferite sunt în producție și depozite și trainingul va fi făcut la locul de muncă.

  1. Iei legătura cu reprezentantul WorkToday aici +48 503 980 926 Îți alegi din locurile de muncă disponibile pe acela care consideri că ți se potrivește. Plecările sunt săptămânale, în general lunea fiind ziua de începere a contractului de muncă.
  2. Verifici condițiile puse la dispoziție de angajator. Sunt foarte multe locuri de muncă în care orele suplimentare sau de weekend sunt plătite foarte bine.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri