Londra: Un român din a dispărut și este căutat de familie. „Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”

Un tânăr român a dispărut fără urmă în Anglia, de mai bine de două săptămâni. Frate de preot, Gheorghiţă Maloş locuiește la Londra.

Tânărul a plecat la muncă în Marea Britanie, iar poliția a fost sesizată, însă familia nu a primit niciun răspuns până acum.

Gheorghiță Maloș are 24 de ani, e din Suceava și de patru ani locuiește în Regatul Unit. Familia sa nu a mai auzit nimic de la el de pe data de 24 octombrie 2019.

Potrivit Antena 1, familia a sesizat că ceva nu este în regulă cu tânărul când ar fi început să împrumute sume mari de bani de la apropiați.

Pe 24 octombrie, băiatul ar fi trebuit să primească pachet de acasă, de la sora lui. Când firma de curierat a ajuns la adresă, nimeni nu a ridicat coletul. Aceștia au sunat-o pe sora tânărului să o anunțe că pachetul se va întoarce în România, întrucât nu a fost ridicat.

„Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenințat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”, a declarat Mariana Maloş, sora tânărului.

Gheorghiţă Maloş a disparut in Londra

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri