Home Societate Loredana Groza, la un pas să primească o lovitură neaşteptată la Vocea...

Loredana Groza, la un pas să primească o lovitură neaşteptată la Vocea României

Loredana Groza e la un pas să primească o lovitură neaşteptată. Ajunsă la 47 de ani, artista poate fi dată afară din cadrul emisiunii Vocea României, după 6 ani în care a jurizat la cunoscutul concurs.

Ciao.ro susţine că cei de la PRO TV sunt nemulţumiţi de faptul că Loredana nu s-a impus în niciuna din primele şase ediţii şi, chiar dacă aceasta colaborează cu trustul de 21 de ani, sunt pregătiţi să renunţe la ea.

Contraexeplul e oferit de Tudor Chirilă, cel care şi-a asigurat trei victorii, în ultimele trei sezoane. Primele trei au fost câştigate de Smiley şi Horia Brenciu (2).

Loredana se poate gândi la despărţirea de Vocea României, ţinând cont că aceeaşi soartă a avut-o şi Marius Moga, cel care a fost înlocuit în actuala stagiune cu Adi Despot.

Chirilă este performerul Vocii României, cu trei victorii în ultimele trei sezoane: a câștigat sezonul șase cu Teodora Buciu, pe-al cincilea cu Cristina Bălan și pe-al patrulea cu Tiberiu Albu. Revenind la Loredana, nici în primele trei sezoane diva de pe Pache n-a avut mai mult noroc. Acestea au fost câștigate de Smiley (primul, cu Ștefan Stan), respectiv de Horia Brenciu (al doilea și al treilea, cu Julie Mayaya și Mihai Chițu).

Brenciu a plecat după primele trei sezoane lăsându-i scaunul lui Chirilă. Așadar, cel de-al șaptelea sezon al Vocii este mai mult ca oricând o bătălie a antrenorilor: Loredana este aproape obligată să câștige, pentru a arăta că este și un bun jocheu, nu doar un cal de rasă; Smiley aproape că nu mai ține minte nici el când a câștigat ultima oară; Chirilă vrea să arate că ultimele trei victorii n-au fost întâmplătoare; iar new comer-ul Despot are și el multe de demonstrat.

Dar întrebarea rămâne: va fi o nouă înfrângere fatală Loredanei, care astfel ar putea fi trecută la naftalină de conducerea PRO TV, după 21 de ani în care a fost una dintre locomotivele de imagine a trustului? De menționat că nicăieri în contractul divei nu e menționat faptul că aceasta ar fi obligată să câștige Vocea, dar pentru public și organizatori e totuși o chestiune de orgoliu, una importantă fără îndoială. Pentru că nimănui nu i se pare un cool un cântăreț care ”își pierde Vocea”. Se pare că, înainte de începerea acestui sezon al emisiunii chiar s-au dat niște probe cu alte cântărețe, dar, să recunoaștem, e greu să găsești pe cineva de valoarea Loredanei. Asta pare a fi și motivul pentru care Lori este în continuare în juriu.

 

Exit mobile version