Ludovic Orban despre Kovesi: “A fost mâna dreaptă a sistemului ticăloșit condus de Băsescu”

În anul 2013, după ce Victor Ponta a nominalizat-o pe Laura Codruța Koveși pentru șefia DNA, actualul președinte al PNL, la aceea vreme deputat considera că acest gest este o trădare a alegătorilor USL.

Iată ce declara în aprilie 2013, Ludovic Orban, citat de Mediafax:

“Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu“, a spus Ludovic Orban.

El a arătat că PSD trebuie să ia în calcul să-l schimbe pe Ponta din funcţia de premier, pentru că altfel apare riscul ca PNL să nu mai accepte atitudinile şi acţiunile acestuia.

“Cred că PSD ar trebui să se gândească la schimbarea persoanei care deţine poziţia de premier, pentru că altfel apare riscul ca PNL să nu mai poată să accepte toate atitudinele şi acţiunile premierului Ponta, care se transformă parcă într-o marionetă de sforile căreia trage nimeni altul decât Traian Băsescu”, a mai spus Orban.

 

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri