Măcel azi noapte la Focșani. S-au omorât cu topoarele. 4 morți confirmați

Patru persoane din Focşani au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unei bătăi între două grupări interlope, victimele – trei bărbaţi şi o femeie – fiind lovite cu furci şi cu topoare. Crimele au avut loc pe fondul consumului de alcool şi cel mai probabil din cauza unor neînţelegeri mai vechi.

Trei bărbaţi au fost loviţi cu topoarele şi au murit pe loc, într-un conflict care a izbucnit în jurul orei 00.30 pe strada Gheorghe Doja din Focşani, între familii de romi din Cartierul Bahne. O a patra persoană, o femeie, a fost preluată de medici şi transportată la Spitalul Judeţean din Focşani, având o plagă înjunghiată.

Doi dintre agresori au fost prinşi de poliţişti în localitatea Dumbrăveni, după ce fugiseră cu un autoturism, iar alţi cinci bărbaţi implicaţi în conflict au fost ridicaţi de anchetatori de acasă sau din trafic şi duşi la Parchet, unde sunt audiaţi miercuri dimineaţă. De asemenea, alte cel puţin două persoane sunt căutate şi ar urma să fie duse la Parchet pentru a fi audiate. Pentru prinderea suspecţilor poliţiştii şi jandarmii fac filtre în tot judeţul.

Poliţia a anunţat moartea unei a patra persoane în crima înfiorătoare de la Focşani. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, care a fost  înjunghiată. Aceasta a fost transportată la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Conflictul dintre cele două familii de romi implicate în măcelul de azi noapte a plecat de la o femeie. Aceasta ar avea doi copii cu un bărbat din cealaltă familie şi ar fi fost dusă de tatăl ei într-o altă familie de romi din Rm. Sărat. Membrii celor două famili din Focşani au fost implicaţi într-o bătaie, în urmă cu câteva săptămâni, în târgul din satul Tichiriş, comuna Vidra, iar azi noapte conflictul a degenerat şi s-a încheiat cu patru morţi.

Primarul municpiului a spus la un post de televiziune că şapte persoane au fost implicate în conflict.

În această dimineaţă, în jurul orei 8.00, femeile din familia decedatei, care se întorceaua de la spital, s-au întâlnit în faţa Parchetului cu femeile din cealalată famlie, iar între ele s-a iscat o ceartă teribilă, fără incidente însă (video).

În Focşani nu a mai existat un astfel de eveniment sângeros în ultimele trei decenii.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri