Mădălina a murit la 24 de ani, cu câteva luni înainte să se căsătorească: “În loc de nuntă va fi înmormântare”

Moartea unei fete de 24 de ani, în prag de Crăciun, zguduie comunitatea din Havârna, judeţul Botoşani. Mădălina s-a stins în urma unei boli cumplite, cu câteva luni înainte de a se căsători cu alesul inimii ei.

În copilărie a fost operată, fiindu-i extirpat un lob pulmonar, iar în ultimul timp a primit mult ajutor pentru a beneficia de tratament la Botoșani și Iași. Avea icter mecanic, depistat în urmă cu câteva zile, şi, potrivit botosaninews.ro, organismul fetei a cedat din cauza imunităţii slăbite.

Împreună cu iubitul ei, Cosmin, Mădălina plănuise nunta peste câteva luni. Alesese muzica, sala pentru petrecere, urmând ca totul să aibă loc în prima parte a anului viitor. Din păcate, fata a murit chiar înainte de Crăciun, iar logodnicul său se pregătește să o conducă pe ultimul drum, alături de rude, vecini și prieteni.

Mesajele de condoleanţe curg neîncetat pe paginile de Facebook ale celor doi.

“O veste groaznică zguduie comunitatea havârneană. MĂDĂLINA o fată tânără și frumoasă, din com.Vorniceni, a venit în com.Havârna alături de iubitul său. În plină tinerețe, avea idealuri și era fericită alături de iubitul ei. Angajează orchestră, local de festivități pentru ca-n prima parte a anului 2020 să facă NUNTA. O boală cruntă și nemiloasă a răpit-o de lângă iubitul ei și frumoasa lor familie. Crunt destin la o vârstă așa de fragedă. Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru iubitul ei Cosmin, părinți, rude, vecini și prieteni. În loc de nuntă va fi înmormântare”, a scris Costache Muraru pe Facebook.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri