Magazin românesc atacat în Italia. O încărcătură explozivă detonată

O încărcătură explozivă artizanală a fost plasată în afara unui magazin gestionat românesc, în zona  Lavinio, la periferia localității Anzio (Lazio). Explozia puternică a distrus gratiile în partea de jos a vitrinei magazinului și a spart ferestrele din jur. Au fost afectate și alte două magazine din apropiere, a relatat publicația  Latina Oggi. Magazinul românesc se numește Cerbul Carpatin, conform imaginilor prezentate de presa italiană.

Explozia s-a înregistrat la scurt timp după ora 2:00 din data de 2 aprilie la marginea orasului Anzio, în zona Piazza del Consorzio din Lavinio. O bombă artizanală a fost plasată de către persoane necunoscute în afara magazinului alimentar „Cerbul carpatin” condus de cetățeni români și a explodat, provocând un uriaș vuiet și provocând pagube atât magazinului în cauză cât și a altora din apropierea sa.

Carabinierii  investighează pentru a se afla cine stă la baza acestui gest de intimidare. Din păcate, nu există camere de supraveghere la fața locului dar carabinierii vizionează imaginile surprinse de videocamerele din apropiere. De asemenea, autoritățile invită cetățenii care au văzut sau știu ceva despre acest caz, să depună mărturie, chiar și sub formă anonimă, la unitatea de carabinieri din Anzio.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri