Mama tinerei românce care a murit azi noapte după ce a furat mireasa: “Mereu îmi spunea: n-o să plec de lângă tine, nu o să te las”

După ce o tânără de doar 18 ani a murit, sâmbătă noaptea în momentul în care se întorcea la o nuntă după ce participase la furatul miresei, reacțiile rudelor și pritetenilor nu au întârziat să apară.

Florentina Stoica şi o amică de a sa, în vârsta de 19 ani, se aflau  într-o mașină care venea de la un restaurant din Smârdan, unde se duseseră cu mireasa furată de la nuntă.

Mama Florentinei Stoica e distrusă de durere după decesul fiicei sale. “Când şi-a luat permisul era foarte fericită, îi era frică că o să pice. M-a sunat, eram la serviciu: mami, să ştii că am luat. Ne-am bucurat… Asta îşi dorea, să ia carnetul. I-am luat maşină pentru că aşa şi-a dorit ea. Toată lumea spune: îmi place cum merge Flori. Mergea încet. Ea avea, totuşi, grijă. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla aseară. Nu ştiu ce a făcut-o pe ea să intre cu viteză pe drumul acela”, a declarat mama Florentinei pentru Observator.tv.

Nunta la care trebuia să meargă Florentina fusese organizată de mama ei. “Aseară m-a adus acasă, că lucrez la hanul unde a avut loc nunta, am pregătit acolo meniurile. M-a adus acasă şi a plecat înapoi. La ora 10 azi noapte a fost ultima dată când mi-am văzut fata acasă. Mereu îmi spunea: n-o să plec de lângă tine, nu o să te las. Şi uitaţi, a plecat”, a adăugat mama Florentinei.

După ce s-a aflat că tânăra de 18 ani, Florentina Cristina Stoica, a murit, numeroşi prieteni ai acesteia au transmis mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a fetei.

“Încă nu îmi vine a crede ce s-a întâmplat. Nu o să te uităm niciodată, Floricica noastră. Şi chiar când credeam că o să ne revedem, Dumnezeu te-a luat de printre noi. Îmi era atât de dor de tine şi acum ştiu, că doar în poze te mai pot vedea. Scumpa noastră, ai fost o persoană minunată, mereu plină de energie, aveai toată viaţa înainte, ai plecat prea repede. Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus, îngeraşule!”, a scris cineva pe Facebook.

“Ce ţi-e viaţa asta! Eu chiar am dansat la discotecă aseară lângă ele!”, a comentat altcineva.

“Dumnezeu să o odihnească!”, au scris multe alte persoane.

Florentina Stoica şi o amică de a sa, în vârsta de 19 ani, se aflau  într-o mașină care venea de la un restaurant din Smârdan, unde se duseseră cu mireasa furată de la nuntă.

Din păcate, imediat după ieșirea din localitatea Smârdan, după ce drumul asfaltat s-a terminat și a început un drum pietruit, Florentina a apăsat pedala de acceleraţie prea tare, cu intenția să nu rămână în urma celorlalte mașini în care se aflau ceilalți petrecăreți care fuseseră cu mireasa furată.

Tânără  a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat cu maşina de câteva ori pe un drumul de piatră. Impactul a fost extrem de violent și Florentina a decedat pe loc în urma rănilor suferite.

Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare şi prietena ei, rănită în acelaşi accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie a mai relatat publicația mai sus citată. Mesajul postat alături de fotografie era: ”Paradisul pe pământ nu trebuie gasit, el trebuie creat.”

Cealaltă tânără care o însoţea s-a ales cu fractură deschisă la picior, fiind ajutată să iasă din maşină de un nuntaş.

”Am vorbit cu ea înainte de a pleca la nuntă. Florentina era foarte bucuroasă pentru că tocmai îşi luase permisul de conducere cu două luni în urmă”, a declarat un prieten al Fetei.

Poliţia şi un procuratura au deschis o anchetă pentru a stabili exact dinamica accidentului și cauzele acestuia.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri