Marcel, un șofer român de TIR, a murit într-un accident rutier tragic în străinătate. Familia se luptă pentru a-l aduce acasă

Marcel, un șofer român de TIR, în vârstă de 66 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier în apropiere de orașul Belgian Anvers. Bărbatul conducea pe A12, unde se formase un blocaj în trafic din cauza unui vehicul defect.

Românul de 66 de ani a observat preatârziu blocajul respective și a lovit în plin un camion aflat la coada coloanei de mașini. Familia este îndurerată pentru pierderea suferită și ar fi vrut să meargă să preia trupul neînsuflețit al românului, însă din cauza restricțiilor impuse de COVID-19, compania la care lucra Marcel le-a promis că se va ocupa de repatriere.

” Moartea sa a venit ca un șoc. Marcel era extrem de săritor, gata oricând să dea o mână de ajutor”, a declarat Annelies Geldhof, angajatoarea românului, conform nieuwsblad.be.

Femeia a povestit că Marcel transporta niște containere și că era un job puțin solicitant. “L-am sunat în dimineața respectivă pentru a-l anunța că urmează să transporte containere. Este un job mai puțin solicitant, iar el merită asta.

Câteva ore mai târziu am fost informată că Marcel a fost implicat într-un accident rutier fatal”, a mai adăugat aceasta.

Familia a aflat vestea dureroasă de la angajatoarea românului

Angajatoarea românului a mărturisit că Marcel lucra în compania respectivă de doi ani și că locuia alături de alți șoferi de TIR, în orășelul Zeebrugge. “Suntem ca o familie. De asta îmi este și atât de greu”, a mai spus Annelies Geldhof.

” Marcel este alături de noi din 2019 și m-a urmat când am decis să pun bazele unei alte companii. Colegii l-au îndrăgit imediat. În ciuda vârstei sale, niciodată nu s-a plâns de ceva”, a mai povestit femeia.

Annelies Geldhof este cea care a anunțat familia românului despre incidentul tragic: “ Nu uiți niciodată astfel de convorbiri telefonice.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri