Menajeră româncă din Italia acuză că a fost bătută de fiul unui celebru cântăreț din Peninsulă

Claudio d’Alessio, fiul celebrului cântăreţ italian Gigi d’Alessio, a fost trimis în judecată de procurorii din Roma în baza unui denunţ făcut de fosta menajeră, originară din România.

Românca, care s-a constituit parte civilă în proces, susţine că în iulie 2014 a fost trezită în timpul nopţii de Claudio d’Alessio şi iubita acestuia, Nicole Minetti – o fostă vedetă implicată în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi şi condamnată pentru proxenetism. Cei doi ar fi declanşat un scandal iar apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care a ajuns la spital, scrie publicația italiană Tiscali News.

Incidentul ar fi avut loc în apartamentul din Roma al lui d’Alessio. Bărbatul are însă o altă variantă: el spune că s-a întors acasă în jur de miezul nopţii iar Minetti, pe atunci gravidă, a avut poftă de clătite. Ar fi trezit-o pe menajeră ca să o roage să le facă clătite, iar aceasta, nervoasă că i s-a stricat somnul, i-a atacat.

Ar fi vrut chiar să îi lovească cu un scaun dar d’Alessio a prins-o de mână la timp – potrivit versiunii lui. Femeia şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit, spune italianul, iar apoi a plecat din casă şi a inventat că ar fi fost bătută.

D’Alessio mai spune că menajera obişnuia să-i răspundă nepoliticos iubitei lui, spunându-i că nu e angajata ei. „Merg la sală şi am 1,90, credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri”, a declarat el pentru Il Messaggero.

Pe de altă parte, românca susţine că nu a fost doar agresată, ci şi plătită la negru, fără niciu contract de muncă. Judecătorii vor decide acum cine are dreptate.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri