Moarte dramatică pentru un șofer de TIR în Germania. Strivit de o mașină a poliției

Un şofer de TIR a murit în Germania, marți, 23 iulie, strivit de maşina Poliţiei, făcută praf de un alt camion. Oprit să schimbe o anvelopă spartă, şoferul a fost interceptat de o patrulă de poliţie, care a oprit maşina în spatele camionului său a transmis publicația germană hildesheimer-allgemeine.de.

A fost momentul în care un alt camionagiu a intrat în plin în autoturismul din care tocmai coborâseră doi agenţi de poliţie. În vreme ce ei au reuşit să se salveze de impact sărind în lateral, oferul TIR-ului care avea pană nu a mai putut avea vreo reacţie.

Un şofer de 36 de ani din Belarus a murit marţi după-amiază la spital, la câteva ore după ce a fost strivit între camionul lui şi o maşină de poliţie care oprise în spatele semiremorcii. S-a ântâmplat pe A7, în Germania, între Drispenstedt și Hildesheim.

Şoferul oprit pe banda de urgenţă cu pană a fost interpelat de o patrulă de Poliţie a autostrăzii, care a parcat regulamentar maşina, iar agenţii instlau semnale de avertizare luminoasă, ca să asigure zona în care şoferul schimba anvelopa spartă, a explicat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Un şofer de camion în vârstă de 50 de ani nu a observat balizele de semnalizare şi a intrat cu viteză în maşina poliţiei. Cei doi poliţişti, unul de 22 de ani, celălalt de 35, s-au salvat sărind efectiv din calea propriei maşini, care a fost strivită de camionul oprit pentru pană. Exact acolo unde se afla şoferul e 36 de ani, mort la câteva ore după accident. Vezi mai jos imagini de la locul tragediei publicate de presa germana:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri