Mobilizarea generală pentru ca trupul tânărului român de 20 de ani, mort în UK, să fie adus în țară

Soția tânărului de 20 de ani, mort în urma unui tragic accident de muncă, în centrul Londrei, are nevoie de ajutor pentru a reuși să repatrieze corpul lui Dorin Alecsandru în Adjud, localitatea sa natală a relatat publicația Ziarul Românesc.

Suma necesară se ridică la 3.000 de lire sterline, bani pe care familia nu îi are, iar statul român nu pune la dispoziție fonduripentru a rezolva astfel de situații. Singurii care pot da o mână de ajutor sunt românii, atât cei din Marea Britanie, cât și din toată lumea.

Mihai Lungu, directorul sportiv al Eagles Football Academy, a scos la licitație tricoul internaționalului român Adrian Popa de la Reading FC. De asemenea a  mai fost  scos la licitație și tricoul semnat de Costel Pantilimon, de la Watford FC. Ambele licitații încep de la 250 de lei, iar toți banii obținuți vor fi donați familiei lui Dorin. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a lui Mihai Lungu, aici.

Totodată, cei care doresc să ajute cu o sumă, cât de mică, sunt rugați să doneze în contul soției sale, Lavinia Ignat. Iată datele de cont:

Short code: 20-92-53

Cont : 23702359 Swiftbic: BARCGB22 IBAN: GB51 BARC 2092 6323 7023 59

Vă reamintim că tânărul a decedat  marți, 25 iulie, după ce s-a intoxicat cu vapori toxici în timp ce muncea la renovarea unei vile în valoare de 5 milioane de lire sterline, în Notting Hill. Românul se numea Dorin Alecsandru și era din Adjud. El a fost scos din casă de pompieri și resuscitat timp de 30 de minute dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au declarat pentru Daily Mail că imobilul se afla în renovare în timp ce proprietarii casei erau în vacanță. Vaporii toxici au intrat și în casele învecinate, unii oameni ajungând la spital din această cauză.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri