Motivul pentru care o îngrijitoare româncă a fost arestată în Italia. Maria are 40 de ani

Maria Pîrvu, îngrijitoare româncă în vârstă de 40 de ani, a fost arestată de carabinierii italieni fiind acuzată că ar fi drogat un bătrân de 93 de ani aflat în grija sa pentru a-i putea fura cardul bancar de pe care se pare că a furat peste 2.000 de euroa transmis publicația italiană reteveneta.it.

Femeia româncă lucra de circa două luni de zile ca „badantă” la un cuplu de bătrâni din Ponte San Nicolò, provincia Padova, el având 93 de ani, iar soția sa, 85 de ani, amândoi fiind bolnavi la pat.

La un moment dat, fiica bătrânilor a primit un mesaj pe telefon de la Maria Pîrvu, care o anunța că își dă demisia, fără preaviz, pentru că se va muta în provincia Treviso. Fiica celor doi bătrâni a fugit imediat la casa lor și l-a găsit pe tatăl său de 93 de ani sedat atât de puternic încât nu mai răspundea la niciun stimul extern și a fost nevoie să-l interneze în spital pentru a-și reveni.

Fiica bătrânilor a observat apoi că a dispărut și cardul bancar al celor doi bătrâni, de pe care se pare că au fost extrase mai multe sume de bani de la bancomatele din zonă, pentru un total de 2.300 de euro. Ulterioare investigații ale polițiștilor din Ponte San Nicolò au scos la iveală faptul că această sumă de bani a fost scoasă de pe card de îngrijitoarea româncă, Maria Pîrvu, care a sedat bătrânul de 93 de ani pentru a-i putea lua cardul bancar.

La încheierea investigațiilor, Maria Pîrvu a fost arestată în localitatea Due Carrare, tot în provincia Padova, unde lucra ca îngrijitoare pentru un alt bătrân. Carabinierii invită pe această cale alte eventuale victime ale femeii românce să depună denunț împotriva sa.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri