Motivul pentru care o româncă a fost ucisă cu bestialitate în Italia. „Au bătut-o, au înjunghiat-o şi apoi au aprins-o ca să ardă de vie“

O româncă şi un italian sunt principalii suspecţi într-o crimă a cărei victimă este o altă româncă. Cei doi acuzaţi riscă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, procesul lor fiind aproape de final, a transmis publicația Adevărul, vineri 25 octombrie.

Victima, Nicoleta Indelicato, o româncă înfiată de o familie de sicilieni, avea doar 25 de ani şi a fost ucisă în noaptea de 16 spre 17 martie a acestui an. O altă româncă, Margareta Buffa, şi ea înfiată de o familie din sudul Italiei, alături de italianul Carmelo Bonetta, sunt acuzaţi că ar fi ucis-o pe Nicoleta. Procesul lor a început luni, 21 octombrie, în Italia.

Ce s-a întâmplat

Margareta şi Nicoleta erau prietene şi obişnuiau să iasă împreună. Le lega şi faptul că ambele aveau origini româneşti şi ambele au fost înfiate de mici de două familii din Sicilia. Presa italiană scrie că în ziua crimei Nicoleta a fost invitată de prietena ei să iasă în oraş. Cel puţin asta le-ar fi spus Nicoleta părinţilor săi adoptivi, înainte să iasă pentru ultima dată din casă, în seara zilei de 16 martie. Apoi, evenimentele s-au derulat într-un mod care i-a şocat până şi pe anchetatori.

A doua zi, trupul tinerei a fost găsit fără viaţă, incendiat pe un câmp de lângă localitatea Marsala. Criminaliştii au remarcat că fata a fost înjunghiată de cel puţin 12 ori înainte de a fi incendiată. Lama cuţitului i-ar fi străpuns un plămân, iar rănile adânci au făcut-o să piardă mult sânge. Agresorii, Margareta Buffa şi Carmelo Bonetta, au dat dovadă de un sadism ieşit din comun. După ce au bătut-o şi au rănit-o grav, au ars-o cu ţigara, distrându-se de suferinţa ei. Apoi, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc de vie. Autopsia avea să releve ulterior că Nicoleta trăia încă atunci când a fost incendiată. „Au bătut-o cu sălbăticie, au înjunghiat-o şi au ars-o cu ţigara, iar apoi au aprins-o ca să ardă vie”, au declarat surse din cadrul anchetei pentru Rai Uno.

Crimă din gelozie sau din cauza banilor?

Potrivit Tp24.it, ucigaşii Nicoletei au fost prinşi de poliţişti pe 20 martie şi au fost arestaţi. Luni, 21 octombrie, a avut loc prima înfăţişare. Cei doi sunt acuzaţi de crimă cu premeditare, iar Itaca Notizie subliniază că se va ţine cont şi de o serie de circumstanţe agravante.

Anchetatorii au obţinut şi o înregistrare în care se aude foarte clar vocea Margaretei în timp ce-i spune iubitului său să nu lase pe nimeni să gîsească trupul victimei. Pusă în faţa evidenţelor, românca şi-a recunoscut fapta, dar nu a putut să explice motivul din spatele crimei. Se crede, totuşi, că ar fi fost vorba de o crimă din gelozie, însă există şi alte elemente. Astfel, unul dintre prietenii victimei care a apărut ca martor la proces susţine că Nicoleta obişnuia să le dea bani Margaretei şi iubitului acesteia, fără ca sumele să-i fie restituite. Sătulă de acest lucru, victima ar fi refuzat să le mai dea bani, iar acest lucru ar fi contat decisiv. SkyTg24 aduce în discuţie şi o altă variantă: Nicoleta ar fi putut să fie victima unui ritual satanic, acest lucru explicând, cel puţin parţial, cruzimea cu care ea fost ucisă. Totuşi, cauzele exacte ale crimei nu se cunosc, dar audierile vor continua săptămânile viitoare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,126FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri