Motivul teribil pentru care mama din Botoșani şi-a ucis fiul de 17 ani, care se pregătea să plece la şcoală

Motivul teribil pentru care mama din Săveni şi-a ucis fiul de 17 ani, care se pregătea să plece la şcoală, a fost dezvăluit chiar de femeie, după ce a ajuns rănită, la pital: „Mai bine murim amândoi!”, a spus mama criminală.

O mamă din Botoşani şi-a ucis, în această dimineață, fiul de 17 ani, apoi a încercat să îşi ia viaţa. Nenorocirea s-a petrecut luni de dimineaţă la Săveni. Adolescentul a murit la spital, după ce cu câteva zeci de minute mai devreme mama lui i-a tăiat gâtul cu un cuţit. Tot ea a chemat Salvarea, care l-a preluat pe copil, dar acesta nu a mai putut fi salvat.

După ce l-a tăiat pe fiul ei, femeia în vârstă de 42 de ani şi-a înfipt cuţitul în abdomen. A ajuns şi ea la spital, unde a povestit de ce a decis să îi ia viaţa copilului ei.

Dis de dimineaţă, femeia s-a certat cu soţul ei, care a ameninţat-o că pleacă şi ia şi băiatul cu el. Cei doi mai au o fată de 19 ani, care e plecată în Italia. În timpul scandalului, femeia a luat o oală cu apă fierbinte de pe aragaz şi a aruncat-o asupra bărbatului ei, care a fost ars pe braţe.

Atunci a apărut fiul lor, care se pregătea să plece la şcoală. Când l-a văzut, femeia i-a strigat soţul că decât să îi ia băiatul, mai bine mor amândoi. A pus mâna pe cuţit şi l-a atacat sălbatic pe copil, l-a tăiat la gât, apoi s-a înjunghiat.

Soţul femeii a ajuns şi el la spital, cu arsuri Şi el şi mama criminal sunt în afara vreunui pericol de moarte.

Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri