Home Români de pretutindeni Muncitor român mort și apoi aruncat într-un canal de angajatorul italian

Muncitor român mort și apoi aruncat într-un canal de angajatorul italian

În urmă cu două zile, autoritățile italiene au făcut publice un adevăr neașteptat. Lucrătorul agricol român care a murit la Acate pe data de 17 septembrie, nu s-a înecat ci a murit prin electrocutare. Pentru că bărbatul român lucra la negru, fără un contract de muncă, versiunea reală a faptelor a fost ascunsă de către angajatorul său, relatează La Repubblica.

Muncitorul român Marian Cosmin Baer, în vârstă de 26 de ani, nu s-a înecat într-un rezervor de irigații așa cum se părea, dar a fost electrocutat de o descărcare electrică, poate provenind dintr-un cablu electric care nu se conforma normelor legale de funcționare. După moartea românului nostru, cineva l-a aruncat în bazinul cu apă unde a fost găsit, pentru a ascunde ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Adevărata cauză a morții a ieșit la iveală în urma autopsiei trupului neînsuflețit. Angajatorul românului este acum cercetat pentru omucidere din culpă, iar ancheta este în curs de desfășurare.

Marian Cosmin Baer a fost găsit decedat pe 17 septembrie, 2018, în jurul orei 12:00 într-un bazin de irigare

Tânărul nostru conațional lucra într-o fermă agricolă din Acate, în cartierul Mogli iar macabra descoperire a trupului neînsuflețit a fost făcută de colegii săi care, deși au încercat să-l resusciteze, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, relatam la data respectivă, conform informațiilor din presa italiană.

 

 

Exit mobile version