Născut în Botoșani, milionar în dolari la 21 ani! Printre clienţii săi sunt Selena Gomez şi Justin Bieber

Revista Capital i-a acordat lui Sebastian Dobrincu titlul de „Liderul generaţiei de mâine” la categoria „Tinerii geniali ai României”, în cadrul Galei Eroii Anului 2019.

S-a născut în Botoşani, dar familia s-a mutat în Bucureşti când acesta avea doi ani. A absolvit liceul în Capitală, s-a înscris la o universitate din New York, dar a renunţat la studii pentru a se putea concentra sută la sută pe afacerea pe care a înfiinţat-o.

În decembrie 2016, când avea 17 ani, Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei sale Storyheap, care este cotată la câteva zeci de milioane de dolari. Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

Sebastian Dobrincu este stabilit în Los Angeles. La doar 21 de ani, are o afacere care valorează enorm, este un geniu în programare, dar şi pasionat de muzică. A lansat o piesă semnată Marius Moga și se bucură deja de succes.

La doar 20 de ani, el a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani, realizată de celebra publicație Forbes, fiind și cea mai tânără prezență din acest clasament.

A fost pasionat de programare si tehnologie încă din copilărie. El a început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să își perfecționeze abilitățile în inginerie. În adolescență, a construit biblioteci de diverse programe și servicii populare, iar talentul său l-a făcut să ajungă să realizeze produse folosite ulterior de giganți precum Facebook, Spotify, Facebook și TikTok.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri