Home Noutăți Nebunia lui Salam! Manelistul a povestit ce a urmat după ce a...

Nebunia lui Salam! Manelistul a povestit ce a urmat după ce a fost bătut în Italia: „A fost ultima cântare din viaţa mea“

Florin Salam a transmis că este în siguranţă după ce a fost bătut la o nuntă din Italia la care a fost invitat să cânte. Manelistul susţine că a fost ţinut timp de 10 ore într-o cameră de hotel şi spune că nu va mai cânta niciodată.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reuşit să ia legătura cu prietenii săi din ţară şi le-a povestit că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel din Milano unde a fost ţinut timp de peste 10 ore de doi bărbaţi porecliţi Berică şi Versace. 
 
„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt“, le-a spus Salam apropiaţilor. 
 
Nu este cunoscut cu exactitate motivul altercaţiei, mulţi dintre cei prezenţi susţinând că totul a pornit de la dedicaţii, însă în ceea ce priveşte răpirea manelistului circulă informaţii potrivit cărora cei doi bărbaţi ar fi încercat să obţină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecţiei.
 
Nu e prima oară însă când manelistul este implicat în astfel de altercaţii şi afirmă că nu va mai urca niciodată pe scenă. 
 
  

Exit mobile version