Nigel Farage iese la atac împotriva sosirii sezonierilor români în UK: „Trebuie să se oprească imediat”

Nigel Farage agită spiritele împotriva sezonierilor români care pleacă la muncă în Vestul Europei.

Politicianul britanic extremist și antieuropean Nigel Farage consideră că lucrătorii sezonieri români invadează Europa de Vest. El a postat pe Facebook o fotografie cu numeroși lucrători sezonieri pe un aeroport din România. El se joacă cu frica oamenilor de virusul corona. Postarea sa, ilustrată cu o fotografie făcută în timpul haosului de la aeroportul din Cluj Napoca, unde mii de sezonieri s-au îmbulzit pentru a pleca în Germania, a strâns până acum peste 28.000 de likes!

Președintele Partidului Brexit a postat o fotografie sâmbătă seara pe contul său de Facebook cu următorul comentariu: „Această fotografie a fost făcută pe un aeroport din România – lucrătorii sezonieri pleacă în Europa de Vest. Asta trebuie să se oprească imediat! ” Farage dorește să sublinieze că, din motive de sănătate, este extrem de riscant să angajeze lucrători sezonieri din Europa de Est.

Forbes relatează paradoxul: „Românii și bulgarii au fost mult timp ținta defăimării în Marea Britanie, în special de la ridicarea restricțiilor de migrație în 2014. Oamenii din aceste țări au fost adesea descriși ca înapoiați și necivilizați de segmente anti-imigrație din societatea britanică. În special, Nigel Farage, fostul lider al Partidului Independenței Britanice și cel mai vizibil susținător al Brexitului din țară, și-a construit imaginea pe teama de „hoardele” bulgarilor și românilor care ar veni în Marea Britanie pentru a fura locuri de muncă și beneficii. “

După referendumul Brexit, rapoartele au abundat despre români și alți est-europeni care se confruntă cu discriminare și abuz în U.K, adesea cu sloganul nefericit „Ar trebui să plecați acasă”. Și, într-adevăr, mulți est-europeni au făcut acest lucru, din cauza ostilității crescute.

Acum Marea Britanie apelează la persoanele care până mai ieri erau hulite, scrie Forbes. “Ce înseamnă Brexit în practică: trebuie să implorăm oamenii să vină aici”, a scris comentatorul politic britanic Tim Walker, în timp ce militanta anti-Brexit, Helen Holdsworth, a scris: „Acum plătim avioane care să aducă românii aici pentru a alege fructele noastre. Așa este Marea Britanie disperată pentru lucrătorii imigranți. Și cât de dependenți suntem de ei. E timpul să punem la îndoială noua politică de imigrație a lui Priti Patel? ”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri