Noi detalii după tragedia din Gorj. Mărturia şefului poliţistei care și-a ucis mama și copilul

Gestul poliţistei din Târgu-Jiu, care duminică şi-a împuşcat mortal mama şi fiul de şase luni, după care s-a sinucis, i-a şocat pe colegii şi prietenii ei.

Şeful tinerei de 33 de ani, care este și nașul de botez al copilului, susţine că a fost ”o poliţistă excepţională”.

”Ca angajată nu a avut niciodată probleme. A fost o poliţistă excepţională. Foarte bună. Mai bună decât un poliţist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toată lumea este şocată, ne pare rău şi nu avem cuvinte. Era în maternitate, eu sunt naşul lor, nu i-am mai văzut de la botezul copilului, de două luni. Nu s-au plâns niciodată, la mine nu. Nu am realizat că ar fi o problemă”, a declarat pentru Mediafax Daniel Brotea, şeful Poliţiei TF Gorj.

Soțul polițistei a dat declarații în fața procurorilor de caz. Surse citate de gorj-domino.ro susţin că omul legii a mărturisit plângând că a mers la farmacie, la Târgu Jiu, pentru a cumpăra medicamente. La întoarcere, acesta şi-a găsit familia moartă, el fiind cel care a sunat la 112 în jurul orei 19:00. La ora 22:00 ar fi trebuit să meargă la serviciu, iar de luni își planificase concediul de odihnă.

Comunicatul Poliției

”Duminică  în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet.

Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an.”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,113FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri