Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 9 milioane de oameni vor fi afectați

Nord-estul Angliei va intra sub restricții, de la miezul nopții, cu închiderea localurilor la ora 22.00 și interzicerea vizitării prietenilor și a familiei.

Peste două milioane de oameni din nord-estul Angliei vor suferi noi restricții legate de COVID-19, începând de mâine, 18 septembrie,  titrează și The Sun

În această dimineață, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a confirmat ceea ce era inevitabil pentru mai multe orașe mari din Anglia, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului.

Restricțiile se vor aplica în Newcastle, Northumberland, North Tyneside, South Tyneside, Gateshead, County Durham și Sunderland.

Potrivit noilor reguli, barurile, cafenelele și restaurantele vor trebui să ofere doar servicii la mese, vor trebui să închidă până la ora 22:00 și nu se pot deschide din nou până la ora 17:00.

De asemenea, oamenilor nu li se va permite să socializeze cu prietenii și familia, în afara propriilor gospodării, fie în interior, fie în exterior.

Sunt incluse locurile publice, cum ar fi puburi și parcuri, dar și în case private și grădini.

Oamenii nu trebuie să utilizeze transportul public decât în ​​scopuri esențiale – cum ar fi călătoria la școală sau la serviciu.

Totodată, manifestările sportive se vor desfășura fără spectatori.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri