Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 de ore, arată datele publicate la ora 18:00 de sâmbătă, 21 martie, de către Departamentul de Protecție Civilă, iar numărul persoanelor decedate în aceeași perioadă de timp este de 793. Cel mai mare număr de la începutul epidemiei până astăzi, care duce totalul victimelor la 4.825 în prezent, dar acesta urmează să fie confirmat cu exactitate doar după ce Institutul Superior de Sănătate va stabili cauza efectivă a decesului la fiecare dintre pacienți.

Totodată, conform celor mai recente date oficiale transmise, numărul de persoane actualmente pozitive la testele pentru COVID-19 a crescut cu 4.821 astăzi, ajungând la 42.681 în total. Totalul persoanelor infectate de la începutul epidemiei în schimb și până la această oră a atins azi 53.578 de cazuri. În ceea ce privește pacienții care s-au vindecat, totalul a crescut astăzi cu 942 de vindecări, ducând la un total de 6.072, mai arată aceleași date.

Situația actualizată pentru fiecare regiune în parte, conform datelor publicate astăzi de autoritățile italiene, arată Lombardia, Emilia Romagna și Veneto în continuare ca fiind regiunile cele mai afectate din Peninsulă, în timp ce Calabria, Molise și Basilicata au cele mai puține persoane contaminate.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri