Home Români de pretutindeni O britanică de 20 de ani susține că a fost bătută crunt...

O britanică de 20 de ani susține că a fost bătută crunt de un grup de români

O femeie din orașul Truro, din Cornwall, sud-vestul Angliei, spune că a fost atacată și bătută de mai mulți români în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 mai, în centrul localității.

Potrivit Cornwal Live, citat de Ziarul Românesc, Hannah Watson, în vârstă de 20 de ani, a declarat că era împreună cu două prietene atunci când a fost atacată.

Am avut noroc că ne-am luptat”, a spus ea. „Dacă nu am fi ripostat, Dumnezeu știe ce s-ar fi întâmplat. Dacă pot face asta unui grup de fete, atunci ce ar putea să îți facă atunci când ești singură?”, s-a întrebat Hannah.

Tânăra mergea spre casă cu mai multe femei când au trecut pe lângă un grup de trei-patru bărbați în vârstă de 20 de ani, care stăteau în fața unul club de noapte și au început să le urmărească. Femeia spune că după vorbă păreau a fi români. Merită subliniat că femeia nu are nici o dovadă în acest sens!

Femeile s-au despărți, iar Hannah a rămas alături de două prietene. „Au început să ne urmărească prin oraș, mergeau destul de aproape de noi, însă îi ignoram”, a spus tânăra.

La un moment dat, prietena ei s-a întors și le-a cerut bărbaților să le lase în pace. Atunci, unul dintre agresori s-a îndreptat către aceasta, iar altul a prins-o pe Hannah de braț și a lovit-o cu pumnul. Ea spune că atunci a ripostat și a fost bătută rău. S-a ales cu un ochi vânăt și cu nasul spart. Indivizii s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii au spus că nu au arestat pe nimeni în legătură cu acest incident și cer oricui a văzut ceva suspect sau a asistat la agresiune să contacteze poliția.

 

Exit mobile version