Home Noutăți O britanică de 36 de ani cu simptome de coronavirus a murit...

O britanică de 36 de ani cu simptome de coronavirus a murit în apartamentul ei. I s-a spus că nu e o prioritate pentru spital

O femeie de 36 de ani a murit în propria casă, infectată cu coronavirus, după ce a sunat la numărul de urgență și i s-a spus că nu este o prioritate transmite Daily Mail.

Kaya Williams, mamă a trei copii, a murit în apartamentul ei după ce a sunat la 999 unde i s-a spus că nu este o prioritate, în ciuda simptomelor de coronavirus pe care le prezenta. Femeia a decedat în apartamentul ei din Peckham, a doua zi după ce operatorii de la numărul de urgență i-au spus să se îngrijească de acasă.

Kaya a murit sâmbătă, 21 martie, când paramedicii au venit pe adresa ei din sudul Londrei, mai scrie Daily Mail.

Documentele au dezvăluit că a fost tratată ca un caz suspect de coronavirus atunci când i s-a spus să rămână acasă.

 „Am sunat la 999 pentru că soția mea nu putea să respire, vomita și avea dureri în stomac. Când vorbeam cu ei, starea sa s-a înrăutățit și mi-au spus să o întind pe podea”, a declarat sotul victimei.

Un paramedic a venit la 8.32 dimineața, dar a spus că femeia nu va fi admisă în spital.

„Mi-a spus că spitalul nu o va lua, nu este o prioritate. Nu a stat foarte mult și a ieșit afară să-și scrie raportul și mi l-a dat prin ușă”, a mai declarat soțul femeii.Când starea soției sale s-a agravat a doua zi, domnul Williams i-a făcut baie și a ajutat-o​​să o îmbrace.

El a lăsat-o să se odihnească în salon, iar când s-a întors femeia căzuse. „Era deja moartă”, a mai declarat barbatul pentru The Guardian.

Marea Britanie a înregistrat ieri, 25 martie, 43 de decese din cauza coronavirus, comparativ cu 87 înregistrate cu o zi înainte, iar noile infecții au crescut cu 1.452 de cazuri, la 9.529.

Încă 28 de pacienți au murit în Anglia, alți șase în Scoția, cinci în Țara Galilor și patru în Irlanda de Nord – ceea ce a dus ca numărul total de decese să ajungă la 465 în Marea Britanie.

Exit mobile version