O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul în vârstă de doar 10 ani, sufocându-l în somn, informează Libertatea.

După ce a comis fapta, femeia ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată de echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș. Din păcate, pentru micuț nu s-a mai putut face nimic, scrie sursa citată. Alarma s-a dat vineri dimineața, 29 mai, la ora 08:15.

Localnicii au fost cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor. Imediat, zona a fost împânzită de polițiști și de echipaje medicale. Conform informațiilor furnizate de localnici, femeia, fostă profesoară, avea doi copii: un băiat de 10 ani și unul de 4 ani.

Polițiștii au informații cum că un vecin a fost sunat de copilul de numai 5 ani, care i-a spus că mama îi rănește fratele mai mare. Au ajuns rapid la locul dramei, însă l-au găsit pe băiat fără suflare, alături de femeie, care ar fi vrut să se omoare.

Vecină: ”Nu a dat niciun semn că ar fi ceva în neregulă cu ea. Am venit într-o fugă să văd ce s-a întâmplat de a omorât copilul. Cel mic s-ar fi ascuns și a mers și a sunat vecinul. Sigur e o stare depresivă după divorț, netratată. Nu a dat vreun semn că ar fi într-un impas”.

Femeia a fost dusă de urgență la spitalul din Baia Mare, iar pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru omor.
Anchetatorii confirmă că – după oribila faptă – femeia ar fi încercat să își pună capăt vieții.

Polțistii au găsit-o aproape în agonie, lângă fiul rămas fără suflare. A fost dusă la spital, iar medicii spun că starea acesteia este stabilă.

Vecinii povestesc că femeia ar fi trecut printr-un divorț dureros în urmă cu aproape 4 ani ani. Fostul soț își mai vizita ocazional copiii – omul a rămas în America.

Educatoarea va fi audiată de procurori, iar după externare va fi supusă unei expertize psihiatrice la Sighet, pentru a se vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri