O familie întreagă de români a pierit într-un tragic accident în Bulgaria. Au murit mama, tatăl și bebelușul de numai opt luni

O familie de români a pierit într-un cumplit accident în Bulgaria, între Varna şi Burgas. Familia din Păuleşti, Prahova, distrusă în urma accidentului, era în concediu şi se îndrepta către un hotel de pe litoralul bulgăresc.

Tragedia s-a produs duminică dimineaţă, 28 iulie 2019, în jurul orei 10.15, pe drumul dintre Varna şi Burgas, în zona localităţii Goritsa. Simona şi Bogdan, împreună cu fiica lor de 8 luni, se aflau într-un autoturism marca Opel, iar la un moment dat, maşina lor a fost spulberată de un camion.

În urma impactului deosebit de violent, mama şi fetiţa de 8 luni au murit pe loc, în timp ce Bogdan a fost transportat în stare critică la spital. Din nefericire, medicii din Bulgaria nu au reuşit să îi salveze viaţa.

Viceprimarul comunei Păulești a confirmat, pentru observatorulph.ro, tragedia.

”Am fost informați că cei trei au murit în accident rutier în Bulgaria de către un prieten de familie al lor, care m-a sunat din Anglia. Își făcuseră casă la noi în Păulești, aveau și un copil mic. Încercăm să vedem cum putem ajuta rudele pentru înmormântare”, a declarat viceprimarul comunei, Cristian Biton.

Autorităţile bulgare au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri