O fetiţă din Botoşani va juca într-un film regizat de italianul Carlo Fusco

Din distribuția lungmetrajului dramatic „Ultimul Cod“, scris de către Ieva Lykos și regizat de către italianul Carlo Fusco, va face parte și o fată în vârstă de 12 ani, din municipiul Botoșani, elevă a Şcolii 7.

Povestea pe care se bazează „Ultimul cod”, este una reală, desprinsă din viața lui Joseph Fritzl, celebru criminal în serie, care și-a închis soția și fiica vreme de 24 de ani în pivniță, apoi a procreat alți șapte copii. Mara va juca rolul personajului din urmă, intrând în ipostaza unei victime, alături de mama fictivă, interpretată de către Lykos. Mai mult, co-protagonista Mara se va transforma în „Sarah”, o fată cu ușor retard mental și motoriu, așadar un rol de o dificultate accentuată.

În film, mama Marei va fi Ieva Lykos. Mara va juca şi alături de Sally Kirkland, actrița nominalizată la Oscar, câștigătoare a unui Golden Globe. Mara Ştefan a fost aleasă în urma unei selecții internaționale cu agenții din Italia, Marea Britanie şi Olanda. Fetiţa s-a decis să participe la casting după ce a văzut un anunţ publicat în presa botoşăneană. Micuţa artistă care va avea privilegiul de a juca în acest film face parte din echipa redacţională a ziarului Buzz şi a prezentat, aproape doi ani, împreună cu sora ei, Nora, emisiunea „Tendinte”.

Scenariul filmului, scris de actrița din Botoșani Ieva Lykos, a câștigat deja premiul III în cadrul Festivalului „Cinefast” din Los Angeles.

Regizor de renume internațional, Carlo Fusco a regizat numeroși actori hollywoodieni, precum Danny Glover (The Lethal Weapon and Saw), Darryl Hannah (Kill Bill), Michael Madsen (actorul kitsch Quentin Tarantino), Bruce Davison, Tom Sizemore (Saving Private Ryan), Eric Roberts și mulți alții. 

Lungmetrajul se toarnă în Trentino, durata filmărilor fiind estimată la circa trei săptămâni, începând de la finele acestei luni.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri