O fetiţă româncă s-a stins de Crăciun într-o suferinţă cumplită, în frig, bolnavă şi nemâncată

Fetiţa de un an şi jumătate a unei femei din Vaslui s-a stins după o suferinţă greu de imaginat pentru orice părinte. Fetiţa a fost găsită de medici în pătuţul ei, fără suflare, era subnutrită, la vârsta sa arătând ca un copil de 4 luni, iar în casă era un frig de crăpau pietrele transmite Observator care citează presa locală.

Mai mult decât atât, fetiţa era bolnavă, însă mama ei ar fi preferat să aştepte să se termine sărbătorile, ca să meargă cu copila la spital.

Micuța a fost descoperită fără suflare, chiar de către mama sa, care a sunat la 112, informează vremeanoua.ro, însă medicii nu au mai avut cum să o salveze pe micuţă. Semnele morţii deja se instalaseră şi nu mai putea fi resuscitată. Medicii au constatat că fetița era subnutrită, avea doar 7 kg și arăta ca un copil de 4 luni. Era crescută în condiții improprii, iar locuința nu era încălzită.

Potrivit presei locale, mama fetiţei este văduvă şi are 34 de ani. După moartea soţului său, femeia care era deja însărcinată şi mai avea patru copii s-a mutat în casa unui vecin. În scurt timp, ceilalţi patru copii au fost luaţi de stat şi daţi în plasament, iar femeia a născut o fetiţă.

Ea le-a spus medicilor că fetiţa era răcită de câteva zile, dar că intenţiona să o ducă la spital după sărbători, dar a fost prea târziu pentru copilă. Când s-a trezit femeia din somn, a găsit copilul fără suflare şi a sunat la 112.

“Echipajul cu medic a găsit copilul fără activitate cardio-respiratorie, cu semnele morţii instalate. Motiv pentru care nu s-a mai făcut resuscitarea. A fost declarat decesul şi a fost anunţată poliţia. Am fost frapaţi de faptul că acest copil, la 1 an şi şapte luni arată ca un copil de patru luni, era subnutrit, dar şi de conditiile improprii, în casa nefiind caldură”, au precizat medicii.

Mama a declarat că este de părere că micuţei i-a cedat… inima.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri