O îngrijitoare româncă de 30 de ani a făcut un gest superb în Italia

O poveste frumoasă a venit astăzi din Italia acolo unde presa a relatat despre cum o îngrijitoare româncă în vârstă de 30 de ani a dat dovadă de un extraordinar spirit civic și a predat poliției un portofel plin cu bani pe care l-a găsit pe stradă.

Potrivit ziarului local Castelli Notizie citat de publicația de limba română Rotalianul o femeie de cetățenie italiană a uitat, miercuri 21 iunie, un portofel  portofelul cu 1.000 de euro, dar și cu documentele sale de identitate, lângă un bancomat din corso Cavour, în localitatea Albano Laziale, provincia Roma.

Portofelul a fost găsit, din fericire, de Angela, o româncă care lucrează ca badantă și menajeră. Românca,  fără nicio ezitare, a luat portofelul și l-a dus la poliție, care l-a returnat ulterior  femeii de cetățenie italiană.

Carabinierii din localitate au găsit imediat proprietara portofelului, o funcționară care lucrează la stat, în vârstă de 62 de ani. Femeia a cerut apoi carabinierilor numărul de telefon al conaționalei noastre, Angela, pentru a-i mulțumi personal pentru gestul admirabil care l-a făcut.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri