O îngrijitoare româncă din Italia riscă ani buni de închisoare fiind acuzată că a furat bani de pe cardul bătrânilor asistați

O femeie româncă din Italia, cu ințialele L.M.O., care a lucrat ca îngrijitoare pentru un cuplu de pensionari din localitatea Portogruaro (lângă Veneția) este acuzată că a furat suma de 3.500 de euro de la bătrânii asistați, a transmis luni 20 iulie,  publicația locală Venezia Today.

Potrivit informațiilor transmise de carabinieri, „badanta” de origine română, care are și cetățenie italiană, a reușit să intre posesia cardului conectat la contul bancar al bătrânilor și să scoată în mai multe rânduri diferite sume de bani, precum și să-l folosească pentru a efectua diverse achiziții pentru ea însăși. Când pensionarii pentru care lucra au observat însă că din contul lor bancar lipsea o sumă considerabilă de bani, i-au alertat pe fii lor care au depus imediat plângere la carabinieri.

În urma unor investigații detaliate, anchetatorii au constatat că îngrijitoarea cuplului de pensionari a fost cea care a folosit cardul pentru a scoate banii din contul lor, dar și pentru a face diferite cumpărături personale, între 7 și 16 iulie 2020. Femeia româncă a fost denunțată în stare de libertate pentru furt și utilizarea necuvenită a unei cărți de credit, iar acum riscă o pedeapsă cu închisoarea între 6 luni și 5 ani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri