O mamă de gemeni, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în Marea Britanie

O femeie de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Caroline Saunby, din Marea Britanie, era mama a doi băieți gemeni în vârstă de 6 ani.

Caroline s-a stins duminică, 29 martie, la trei zile după primele simptome. A început să se simtă rău de joi.  Din declarațiile familiei, se pare că britanica făcea eforturi mari să respire, totul culminând când Caroline s-a prăbușit în casă, scrie Daily Mail.

A fost dusă de urgență la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough, însă nu a mai putut fi salvată.Femeia a lăsat în urma ei pe cei doi fii gemeni, Joseph și Elliot, dar și pe soțul îndurerat, Vic.

“Când vor începe oamenii să ia acest virus în serios?”

Devastată, sora ei geamănă, Sarah Jarvis, a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook, avertizând oamenii să ia în serios amenințarea coronavirusului și să respecte toate restricțiile impuse de autorități.

“Viețile noastre au fost distruse pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era sănătoasă, fără alte probleme medicale.

A fost luată de lângă noi în patru zile. Când vor începe oamenii să ia acest virus în serios?”, a scris Sarah pe Facebook. Sora lui Caroline a mai spus că întreaga familie este izolată, din cauza măsurilor de siguranță: “Nu îi putem consola nici pe băieți, nici pe părinții noștri, nu putem organiza o înmormântare cum se cuvine. Asta e realitatea nedreaptă”.

Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și au fost inregistrate 116 decese. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, Poliția a plasat în carantină instituționalizată 1.290 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 50 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Totodată, până acum, 116 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 78  de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.407 de persoane. Alte 114.699 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri