O mamă din Giurgiu şi-a lăsat dimineaţă fiica la poarta liceului, a doua zi adolescenta a sunat-o din Spania

O mamă din Giurgiu şi-a lăsat dimineaţă fiica la poarta liceului, iar seara adolescenta a sunat-o din Spania. Femeia e disperată şi nu ştie cum să îşi aducă înapoi copila, iar profesorii fetei sunt şocaţi de dispariţia acesteia.

O mamă din Giurgiu e disperată şi nu ştie cum să îşi convingă fata să vină acasă, după ce acum 6 zile a plecat în Spania, fără să spună nimănui nimic. În vârstă de 18 ani, elevă la liceul Tudor Vianu din Giurgiu, fata a fost lăsată de mama ei în faţa liceului, de dimineaţă, ca să meargă la ore, dar nu s-a mai întors acasă până seara.

Abia a doua zi mama a fost sunată de fiică din Spania. Adolescenta e singură la părinţi şi se pregătea să dea examen la Şcoala de Subofiţeri de Poliţie de la Câmpina.

“Ieri am lăsat-o la poarta Liceului în care învață. Seara însă nu s-a mai întors acasă abia a doua zi am primit un telefon de la ea spunându-mi că este cu prietenul ei care abia a împlinit 17 ani, în Spania.”, a declarat femeia pentru Jurnal Giurgiuvean.

“Mergea bine cu școala…avea note doar de la 6 în sus. Făcea pregătire, vroia să meargă la Școala de la Câmpina, de subofițeri. Observasem de mai mult timp că este preocupată de relația ei cu un tânăr de 17 ani. Am avut mai multe discuții pe această temă …am certat-o și i-am impus să nu mai vorbească cu el. Mi-a spus că a terminat, dar lucrurile s-au dovedit ulterior altele. Băiatul la rândul lui este minor … este plecat cu maică-sa și cu doi copii mai mici. Nu știm dacă el are intenții urâte cu ea, dar e firesc să mă gândesc la  lucruri urâte. Nici măcar nu știu ce prestează el acolo… Am fost și am declarat la Poliție… Faptul că ar putea fi exploatată sexual acolo este doar o presupunere a mea care sper să nu se adeverească.”, a mai spus femeia, plângând.

Profesorii şi colegii fetei sunt şi ei uimiţi de fuga acesteia, dar o aşteaptă să se întoarcă la şcoală: “Tânăra este un elev bun, cu rezultate bune la școală, un elev care nu a creat probleme. Nu a spus nimănui, nimic, niciodată, nici măcar celei mai bune prietene, care era și colega ei de bancă. Din fericire, ține legătura cu familia, cu mama ei, și sperăm că se va răzgândi, se va întoarce la școală și va încheia cu bine cele 12 clase. Toate discuțiile pe care le-am avut cu ea erau legate de viitorul ei, de planurile care includeau continuarea studiilor. Cred că a fost un moment de rătăcire, în care un copil de vârsta ei nu a fost capabil să gestioneze, în mod rațional, sentimentele. Eu continui să am aceeași părere bună despre ea, și o aștept din nou la școală.”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Marcu, dirigintele clasei a XII-a F, clasa elevei fugite în Spania.

Întrucât e majoră, Poliţia nu o poate aduce cu forţa acasă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri