O profesoară româncă ucisă cu ciocanul, pe stradă, în Marea Britanie

O crimă teribilă zguduie comunitatea românească din Marea Bitanie. O româncă a murit în urma unui atac cu un ciocan ce a avut loc în Croydon, sudul Londrei. Florina Pastina, de 36 de ani, a fost victima unui bărbat de 34 de ani care a atacat mai mulți trecători, pe 18 iulie. Femeia a ajuns în stare foarte gravă la spital și a murit în cursul zilei de vineri, 21 iulie, a relatat  Evening Standard.

Numele româncei este Floriana Pastina (vezi foto) și era profesoară. Într-o declarație publică făcută de familia româncei ucise se precizează: “”Inimile noastre sunt frânte de dispariția celei care a fost o soră, o prietenă și o respectată profesoară. Era o persoană frumoasă și blândă care avea atât de multe de oferit.”

Un bărbat de 25 de ani a fost de asemenea rănit în timpul atacului, dar este în afara oricărui pericol.

Cea mai bună prietenă a româncei, Violeta Neagu, a declarat pentru Standard: “Este cea mai bună prietenă a mea, sunt atât de tristă încât nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat”

Poliția nu are alți suspecți și a anunțat că toți cei trei se cunoșteau. Atacatorul a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de omor.

Poliția îi roagă pe cei care au văzut ce s-a întâmplat să ia legătura cu oamenii legii.“Orice informație, oricât de mică, va ajuta echipa noastră să construiască o imagine a evenimentelor din dimineața tragică”, a declarat inspectorul-șef Noel McHugh de la Poliția Metropolitană.

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri