O româncă a murit în Italia, după ce i-au trimis o ambulanţă fără medic. S-a stins sub ochii voluntarilor

O româncă a murit în Italia, după ce i-au trimis o ambulanţă fără medic, în apartamentul ei din Torino.  Cazul a șocat pe toată lumea. Femeia de 46 de ani s-a stins sub ochii voluntarilor, care nu au știut ce să-i facă. Georgeta locuia în Borgo Vittoria cu fiica sa și cu partenerul italian.

Este încă neclar ce s-a întâmplat în ziua de 21 iulie, într-un apartament din cartierul Borgo Vittoria, la etajul al nouălea al unui turn aflat în apropierea stadionului Allianz.

Se ştie însă că o femeie de 46 de ani, româncă, s-a stins după ce o în prima salvare trimisă la apartamentul său se aflau doar voluntari neexperimentați. Salvarea cu medic, a relatat publicația torino.corriere.it, a venit mult prea târziu, când femeia deja murise.  Procurorul Alessandro Aghemo a „identificat necesitatea de a efectua investigații tehnice pentru a determina cauza morții, și a lansat o serie de teste pentru a verifica posibile erori comise de „persoanele care au îngrijit-o”.

Dovezile strânse de anchetatori arată că în prima ambulanță care a sosit la casa femeii nu au existat doctori sau asistente medicale, ci doar doi voluntari neexperimentați, potrivit Observator.tv.

Ulterior, gravitatea cazului a convins operatorii de la serviciul de urgenţă 118 sa trimită o a doua ambulanță, de data asta cu medic. Cea de-a doua salvare a ajuns după douăzeci de minute. Era însă prea târziu. Românca în vârstă de 46 de ani era deja în stop cardiorespirator.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri