O româncă a născut și a aruncat copilul în toaleta din fundul curții

Un bebeluş aruncat în WC-ul din fundul curţii unei gospodării din localitatea prahoveană Gorgota a fost salvat, miercuri după-amiază, de către poliţiştii anunţaţi că la Maternitatea din Ploieşti s-a prezentat o femeie cu simptome de avort sau naştere recentă, a relatat Antena 3. 

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, de către cadrele medicale de la Maternitatea din Ploieşti despre faptul că la unitatea spitalicească a ajuns o femeie care prezintă urme de naştere sau de avort, dar care nu are un copil.

Imediat, o echipă de poliţişti din localitate a mers la domiciliul femeii, în Gorgota, totodată poliţiştii anunţând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, dar şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Ajunşi primii la faţa locului, poliţiştii au constatat că din WC-ul din curtea casei se aude plânset de copil, astfel că au mers în acel loc şi au scos bebeluşul din hazna.

“Tot ce se se poate spune în acest moment este că nou-născutul trăieşte”, a afirmat Raluca Brezeanu imediat după ce copilul a fost scos din toaletă. 

Din păcate, la scurt timp bebelușul a pierdut lupta cu viața și medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Potrivit news.ro, poliţiştii vor cerceta împrejurările în care bebeluşul a ajuns în toaleta din spatele casei, nou-născutul fiind predat unui echipaj medical.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri