O româncă a reușit să fraierească un italian și acesta i-a dat 45.000 de euro, din dragoste

O tânără femeie româncă în cu vârsta  de 33 de ani este acuzată că a înșelat un italian din Vicenza, provincia Veneto din Italia. Acesta a acționat-o în judecată după ce, susține el,  femeia l-a prejudiciat de suma de 45 000 de euro, a relatat publicația ilgiornaledivicenza.it.

După ce s-a îndrăgostit de româncă, bărbatul italian, pe nume Paolo Z., în vârstă de 45 de ani, a invitat-o pe aceasta să locuiască cu el, în casa sa și o ceruse de soție. Inițial, românca a acceptat cererea în căsătorie a italianului dar la puțin timp după aceea, invocând presupuse probleme de sănătate ale mamei, a plecat  în România unde i-a spus italianului că urma să rămână pentru o anumită perioadă de timp.

În timp ce femeia se afla în România sub motiv că își asista mama bolnavă, la cererea acesteia, bărbatul italian i-a trimis în mai multe tranșe suma de 45 000 de euro până când, cererile devenind tot mai mari bărbatul italian a devenit suspicios.

După ce a făcut câteva cercetări, acesta a  descoperit astfel că documentele anagrafice ale femeii, Elena P., cu care vroia să se căsătorească erau false și că în realitate femeia era deja căsătorită. Extrem de supărat acesta a denunțat-o pe româncă și încearcă acum să-și recupereze banii prin intermediul justiției italiene.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri