O româncă care muncea în Italia s-a întors acasă și și-a găsit fiica de 11 ani ucisă de iubitul gelos

O crimă cu adevărat oribilă a avut loc într-o comună de lângă Bacău acolo unde o femeie care s-a întors din Italia pentru a se despărți de partenerul său de viață și-a găsit fiica de numai 11 ani fără suflare, ucisă de individul cuprins de gelozie și furie.

Conform stirileprotv.ro fetița de 11 ani locuia cu iubitul mamei sale și cu tatăl acestuia din toamna anului 2016, atunci când femeia a plecat la muncă în Italia. Din primele investigații a reieșit că lucrurile între femeie și iubit nu mai mergeau foarte bine și bărbatul a decis să se răzbune pe aceasta.

Ce i-a transmis criminalul mamei căreia i-a ucis fiica

Acest lucru este dovedit de un bilet de adio scris de criminal, bilet de adio care a fost descoperit lângă trupul neînsuflețit al copilei. „Am să-ți iau tot ce ai mai scump pe lume, tot ce iubești, pentru că m-ai părăsit”. Imediat după ce a săvârșit groaznica crimă bărbatul de 38 de ani s-a sinucis și el.

Totul a fost descoperit abia joi, 18 mai, după ce asistentul social care avea în răspundere fetița l-a sunat miercuri în mod repetat pe bărbat deoarece aceasta nu se mai prezentase de marți la școală. Deoarece acesta nu a răspuns asistenta s-a deplasat împreună cu viceprimarul la casa în care locuia bărbatul dar nu l-au găsit acasă decât pe tatăl criminalului, în vârstă de 78 de ani care a susținut că nu știe nimic nici de fetiță și nici de fiul său.

Joi dimineața, a ajuns și mama fetei acasă care a intrat împreună cu poliția în locuință și ceea ce a descoperit a fost de-a dreptul șocant. Fata de 11 ani zăcea pe un pat, fără suflare, acoperită cu o plapuma. Iubitul femeii a fost găsit și el, la scurt timp. Se spânzurase, într-o magazie.

Vecinii au declarat pentru Pro Tv  că bărbatul și mama fetei erau împreună de doi ani.
Dar de la sfârșitul anului trecut, femeia era în Italia și sătenii spun ca nu mai venise pe acasă pană acum.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri