O româncă de 21 de ani și-a ucis bebelușul şi l-a aruncat într-un canal.

O tânără de 21 de ani din municipiul Botoşani este acuzată de o crimă înfiorătoare. Mai precis se bănuieşte că şi-au ucis bebeluşul abia născut. Cadavrul copilului a fost descoperit într-e gunoaie aruncat pe un câmp de la marginea oraşului,mai precis în zona Poligonului ACR, din apropierea cimitirului Pacea, municipiul Botoşani a relatat astăzi Adevărul. 

Copilul a fost băgat într-o pungă şi aruncat într-un canal plin cu gunoaie din apropierea cimitirului. Cadavrul a fost scos marţi seară, de un angajat al ISU şi predat Poliţiei. Cazul a fost transferat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Mama, principalul suspect
 
Principalul suspect este momentan presupusa mamă a copilului. Este vorba despre o tânără de 21 de ani din municipiul Botoşani. Vecinii şi cunoscuţii au văzut-o însărcinată dar mai apoi fără copil. Se presupune că tânăra a născut şi mai apoi şi-a aruncat copilul pe câmp. 
 
Iniţial tânăra nu  a recunoscut în faţa poliţiştilor că a fost gravidă şi că  a născut, dar se pare în cele din urmă a cedat şi a recunoscut. Tânăra va fi cercetată pentru omor. Nu se ştie cine este tatăl copilului şi care au fost motivele care au împins-o pe botoşăneancă la acest gest. 
UPDATE:În urma primelor cercetări, anchetatorii au aflat faptul că băieţelul a venit pe lume în 13 septembrie, la Maternitatea din Botoşani. La naştere, băieţelul avea 3250 de grame şi pentru că şi el şi mama sa se simţeau bine, au fost externaţi pe 17 septembrie.

“În aceeaşi zi, suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector din zona poligonului ACR Botoşani”, arată procurorii într-un comunicat.

Mama în vârstă de 21 de ani a fost reţinută, fiind cercetată pentru omor şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri