O româncă de 26 de ani a murit strivită de propria maşină, aseară

Loredana, o farmacistă din Lugoj, a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani şi a pierdut controlul volanului, circulând cu viteză transmite Observator. 

O tanara de 26 de ani din Lugoj a murit în noaptea de marţi spre miercuri,15 ianuarie,  în urma unui cumplit accident de circulaţie, în zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj.

Loredana Musta circula din direcţia Lugoj spre Făget, intenţionând să ajungă la Sudriaş, scrie Lugoj Info. Tânăra de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat.

Din păcate, tânăra nu purta centură de siguranţă, a fost aruncată pe geamul spart al portierei din dreapta, exact în direcţia în care se rostogolea autoturismul. Maşina a căzut pur şi simplu peste ea şi a strivit-o.

Salvatorii au ajuns foarte repede la locul accidentului, alertaţi de alţi participanţi la trafic, au reuşit să ridice maşina, dar Loredana nu a mai putut fi salvată. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank

elefant.ro%20

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri