O româncă de 39 de ani din Italia a vrut să-și ia viața după ce protecția socială i-a luat copii

O româncă în vârstă de 39 de ani, rezidentă la Breme, în provincia Pavia din Lombardia, a încercat să se sinucidă după ce asistenții sociali s-au prezentat la domiciliul său pentru a-i lua cei 5 copii minori, în urma unei dispoziții a Tribunalului pentru minori a transmis publicația vigevano24.it

S-au înregistrat momente de tensiune vineri, 18 octombrie, în jurul orei 9:30, când asistenții sociali s-au prezentat în fața casei unde locuiește femeia româncă, pentru a pune în aplicare dispoziția de înlăturare a cinci din cei șase copii ai conaționalei noastre. Asistenții sociali au acționat în urma unui ordin emis de Judecătoria pentru minori.

Când femeia a înțeles intențiile asistenților sociali de a-i lua și a-i duce copiii în alt loc, s-a baricadat în interiorul casei amenințând că-și ia viața cu cioburile unei sticle sparte.

Carabinierii companiei Vigevano și echipajele sanitare de la 118 au intervenit la fața locului, femeia a fost readusă la calm de militari în prezența primarului Francesco Berzero și a fost transportată la spitalul din Vigevano pentru un tratament sanitar obligatoriu (Tso).

În schimb, copiii minori au fost însoțiți și încredințați unui centru de plasament specializat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri