O româncă de 40 de ani “a avut grijă” de un bătrân italian de 79 de ani. A fugit cu 8000 de euro

O româncă de 40 de ani, care avea grijă de un bătrân de 79 de ani în Italia, localitatea Battipaglia, a dispărut împreună cu toate economiile bătrânului, a relatat astăzi publicația Il Mattino.

Femeia care era  angajată pentru a asista 24 de ore din 24 un bătrân în vârstă de 79 de ani, lucra de câteva luni în casa pensionarului și oprea că este o persoană corectă și serioasă, pe care te puteai baza. Prin urmare bătrânul nu s-a ferit absolut deloc de ea și atunci când aceasta l-a anunțat, vineri seară, 1 septembrie, că iese să ia o gură de aer, nu a avut nici o suspiciune.

Din păcate românca nu s-a mai întors și sâmbătă dimineață bătrânul a descoperit că aceasta a plecat la plimbare împreună cu economiile sale de 8000 de euro, bani pe care îi ținea ascunși într-o noptieră. 

Bătrânul a anunțat imediat carabinierii care au demarat o anchetă  condusă de maiorul Erich Fasolino. Autoritățile încearcă să o găsească pe româncă al cărei gest aruncă o umbră nemeritată asupra badantelor românce, care în marea majoritate, muncesc pe brânci pentru un ban cinstit.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri