O româncă de 41 de ani a făcut prăpăd în Italia. Șase oameni au fost înjunghiați

Șase oameni au fost înjunghiați după ce o româncă geloasă pe fostul iubit și-a luat actualul partener, un albanez, și a dat buzna într-un club de noapte din Perugia (Italia) pentru a-și regla conturile a transmis publicația italiana La Nazione.

Atacul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 octombrie, în clubul „Lido” din Perugia, Italia.Alexandra, o româncă de 41 de ani, și-a luat actualul partener, Renato, un albanez în vârstă de 30, pentru a se răzbuna pe fostul iubit, chiar în momentul în care acesta se distra alături de iubită și un grup de români.

După ora 3 noaptea, femeia a dat buzna în local, s-a apropiat de ring, moment în care a luat cuțitul din poșetă și a început să atace persoanele din jur. Albanezul a scos și el cuțitul din jeansi, pentru a participa la atac.

Prima țintă a fost chiar actuala iubită a românului. Un bărbat care a sărit în ajutorul femeii,a fost înjunghiat în gât și spate.

În bătaia generală a fost rănit inclusiv DJ-ul care punea muzică în seara respectivă. Doi albanezi, un kosovar și un român au ajuns la spital înjunghiați, dintre care unul urmează a fi operat.

Atacatorii, ambii răniți, au vrut să fugă după atac cu un Mercedes A-Class, însă, au fost blocați de carabinieri.

Potrivit, gazetaromaneasca.com, o a doua patrulă de poliție s-a deplasat direct la clubul de noapte „Lido”, unde a găsit grav rănite două femei și un bărbat. Alte trei persoane au ajuns cu mașinile proprii la același spital din apropiere – Santa Maria della Misericordia din Perugia – tot cu plăgi prin înjunghiere.

Albanezul, care are un cazier stufos, cu furturi și trafic de droguri a ajuns în custodia poliției italiene, în timp ce românca este la reconstrucție maxilofacială, după rănile suferite.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri