O româncă de 43 de ani din Italia a cedat psihic. A pus mâna pe cuțitul de bucătărie și a vrut să-și ia viața

Din păcate încă un caz teribil în care a fost implicată o româncă, a fost prezentat astăzi de presa din Italia. În după-amiaza zilei de marți, 2 mai 2017, în jurul orei 16:30, un apel la numărul pentru urgențe 113, care aparține Poliției de Stat din Italia, a anunțat o tentativă de sinucidere din partea unei femei de 43 de ani, de cetățenie română, în localitatea Frosinone din provincia cu același nume. Cazul relatat de TG24.info a fost preluat de publicația de limbă română Rotalianul.

Un echipaj al poliției din localitatea mai sus menționată  a intervenit în regim de urgență la adresa specificată în apel și a reușit să pătrundă în locuința româncei  unde au găsit-o pe aceasta întinsă pe podea, cu diverse răni provocate de un cuțit de bucătărie pe care îl avea încă în mâna dreaptă.

Conform declarațiilor care au fost date  polițiștilor de  mai mulți martori, femeia trecea printr-o depresie provocată de decesul unei persoane dragi și avea prescris chiar și un tratament medical menit să o ajute să treacă de această problemă.

Cu toate acestea, se pare că femeia a întrerupt tratamentul medical iar situația ei emoțională s-a înrăutățit, lucru care a dus la tentativa de suicid. Femeia se află, momentan, în grija medicilor de la spitalul Fabrizio Spaziani din Frosinone.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri